Massage för dig i Karlstad

Jag är en hårt arbetande mamma som tillsammans med min man har fostrat två fina barn som nu börjar bli stora, de är tio och tolv år gamla. Tiden går otroligt fort. De senaste åren har jag känt hur tiden med barn sprang iväg utan att varken jag och min man haft speciellt mycket tid tillsammans eller åtskilda. Det kan jag ångra lite idag. Vi blir ju inte yngre för varje dag som går och det ser vi i kroppen nu också. Sedan två-tre år tillbaka så har vi lagt mer tid på oss själva då barnen blivit mer självständiga. En av de saker som jag nu unnar mig själv, nästan varje vecka, är massagebehandlingar i Karlstad. Då brukar jag alltid gå till en och samma klinik, eftersom de är helt klart en utav de bättre ställena i stan som erbjuder massage. Kliniken heter Maskrosens Gyllene Portal och ligger i Karlstad. De har varit aktiva inom branschen under flera års tid och de har en stor omfattning av olika typer av behandlingar för olika typer av klienter med olika förutsättningar. Vissa besöker deras klinik för förebyggande massage, andra för avslappnande massage. Utöver deras massagebehandlingar så erbjuder de bland annat healing i Karlstad. Healing är en behandlingsform som ger energi, beroende på vad man upplever för problematik så anpassas behandlingen genom healing eller massagebehandlingar. De erbjuder dessutom medial vägledning samt ytterligare typer av behandlingar som man kan få av Maskrosens Gyllene Portal. Sen jag påbörjade mina massagebehandlingar där så har det hänt en hel del med mitt välbefinnande, jag känner  mig gladare och piggare i kroppen efter att jag har fått en behandling hos Maskrosens Gyllene Portal.