GL Flytt & Städ

Hej på er och välkomna in hit till min blogg! Det är verkligen många spännande saker som händer här hemma nu, och mycket av det som pågår brukar jag berätta om för er här i bloggen. Ett stort tack till er som brukar kommentera det jag skriver om, det är ju fantastiskt när ni säger att det jag skriver om gör skillnad! Idag ska jag ta upp med er om ett städföretag i Solna, och hur underbart det är att få denna hjälp av detta företag som heter GL Flytt & Städ.  

 

De kommer hem till mig och veckostädar och jag uppskattar verkligen den här hjälpen. Det är så härligt att komma hem och mötas av ett välstädat, fräscht och dammfritt hem. När nu ROT-avdraget finns så är det riktigt prisvärt dessutom. Det innebär att det finns många som skulle ha råd med att anlita dessa olika tjänster detta städföretag i Solna erbjuder. Just nu kan man få provstädat för endast 95 kronor/timmen! Oavsett om ni behöver hjälp vid ett enstaka tillfälle eller om ni vill få städhjälp på regelbundna intervaller så kan de hjälpa er! Vissa personer behöver riktigt mycket hjälp medans andra nöjer sig med lite mindre. Det här är verkligen ett företag som kan hjälpa riktigt många. Inte minst med tanke på att de också hjälper till inom flyttstäd, och det här är också en flyttfirma i Solna. De trevliga medarbetarna på GL Flytt & Städ gör verkligen ett arbete med kvalitet varje gång de kommer hit. Det märks att medarbetarna är riktigt rutinerade. Varje gång lämnar de mitt hem i ett perfekt skick. Jag är tacksam över att det här företaget gör så att jag får mer egentid. Ni kan gå in på deras hemsida! Ni kan ställa frågor till dem genom att fylla i ett formulär uppe till höger på hemsidan!